top of page

Veel gestelde vragen

IK WIL U INFORMEREN OVER HET TOTALE BEDRAG VAN UW FONDS VAN $35,5 MILJOEN DOLLAR DAT BIJ ONZE BANK IS INGESCHAKELD, DIT FONDS IS DOOR DE VERENIGDE NATIES EN DE
EUROPESE UNIE NAAR DEZE BANK VERZONDEN OM AAN U OVER TE WORDEN. KUNT U MAILEN ZO SNEL MOGELIJK MET UW VOLLEDIGE INFORMATIE? 

Nee. 

Hee meisje! Hee meisje. Mag ik je nummer?
Neee. 

Zijn alle wereldleiders eigenlijk reptielen?

NEE.

Kan ik je huren voor mijn evenement?

Vast wel! Voor optredens, lezingen en workshops kan je me het best boeken via de Schrijverscentrale. Voor interviews kan je mailen naar mijn uitgeverij. Rechten van mijn werk gaan via mijn agentschap. En als je dan NOG iets anders wilt vragen, vind je mijn mailadres bij Contact. 

Hoe vind ik een uitgever?

's Nachts in het hoge gras gaan liggen en wachten tot je ze hoort ritselen. 

Hoe word je schrijver?
Heel veel lezen, heel veel schrijven, heel veel goede mooie films kijken en muziek luisteren. En deze 10 tips van Etgar Keret uit je hoofd leren! 

Bestaat ware liefde?

Ik heb een tijd op een gesloten afdeling voor mensen met dementie gewerkt. Elke dienst was zo hard werken dat je bijna sterretjes zag, voor een loon lager dan bij de Burger King, maar ik mis de bewoners nog elke dag. Ik droom vaak over ze, en die dromen gaan altijd hetzelfde: ze herkennen mij niet meer, en ik blijf ze maar vertellen hoe fijn we het samen hebben gehad. Nu werk ik al een tijdje met een ernstig gehandicapt meisje. Ze kan niet praten, heeft heel slecht zicht, kan niet lopen en slikken. Toch mis ik haar als we niet samen zijn, en als ik haar 's ochtends wakker maak, gaan we eerst tien minuten knuffelen. Volgens mij is liefde veel groter en simpeler dan we denken. 

Hoi mam, mijn telefoon is kapot, stom he, kan je misschien even 10000 euro overmaken naar mijn nieuwe rekeningnummer... 

Tuurlijk schat! 

Komt alles ooit nog goed?

Ik denk het wel. 

FAQ: Tekst
bottom of page